Tik Tok for alle


Er du vild med de seje moves og danse, som du ser på TIKTOK og bare ikke kan stå stille når musikken spiller? Så kom og vær med til denne sjove undervisning med Laura Sund, kendt fra “Danmarks vildeste Danser” på TV2 hvor hun dansede i liveshowet med sin partner Carl Emil

Du lærer de seje moves fra TIKTOK. Derudover vil du også blive introduceret til nogle af de forskellige stilarter, som danseverden har at byde på.

TikTok logo

Om Laura :

Mit navn er Laura Sund og jeg er en 17-årig danser bosat i Aarhus. Min største passion er at danse og at dele glæden ved dans. Jeg har danset siden jeg var 8 år og har erfaring indenfor både undervisning, konkurrencedans og den kommercielle branche. Dans er en kæmpe del af mit liv, da jeg danser hver dag, og underviser flere gange om ugen. I min dansekarriere har jeg allerede som 17-årig været på turné både i indland og udland og vundet nogle af Danmarks største dansekonkurrencer. Jeg har arbejdet med mange forskellige artister, blandt andet John Nini, Clovis Muziv, Platinmand, Toy-Box med flere. Til dagligt går jeg i gymnasiet og er som person meget udadvendt, positiv og hårdtarbejdende, og giver sjældent op.