Galla Program

Herunder kan du læse om nogle af de fantastiske shows der vil blive præsenteret ved Hermans Danse Galla kl 17:30 – 19:00 et forrygende show med dans i verdensklasse.


Hollywood

Laura  & Carl Emil  Kendt fra TV2´s Den vildeste Dansers liveshows
 
Stjernernes by. Stedet, hvor de rige, smukke og kendte bor. På overfladen er alt perfekt og poleret, men hvad ligger der egentlig bag Hollywood-facaden? 
Carl-Emil og Laura, som for nyligt deltog i programmet Den Vildeste Danser på TV2 og gik hele vejen til liveshowet, vil vise showet med temaet Hollywood. Showet har premiere ved “Hermans Danse Galla” og de glæder sig til at dele det med jer. 

Laura & Carl Emil

Passion

Signe Busk & Dmitri Kolobov -Danske mestre 2021  Standard  WDSF

The story brings us to Argentina. We are in a mix of different cultures and expression through the music with the bodies gets in the focus. This story is about two people who share passion, love, anger and frustration. Like in life these emotions increase and develope . All these feelings can be summed up with one word – Tango.

Signe Busk & Dmitri Kolobov

Nostalgi

Valeriu Leontiev & Line Smed

Line Smed & Valeriu Leontiev – Danske mestre Latin 2019, DDD, Semifinalister EM latin WDC

En genkendelse af følelsen af sentimental og melankolsk længsel efter et bestemt øjeblik i fortiden, udlevet i nuets uendelighed.

Vi drømmer os tilbage i hukommelsen og erindrer varmen, glæden…..trygheden. 

Glæde

Sandra Sørensen & Malthe Brinch Rohde, Danske og Nordiske Mestre 2018 – 2019 WDSF.

Det er en underlig tid…..fyldt med restriktioner på hvad vi må, kan og føler os trygge ved. I en kaotisk verden, er det de små glæder vi oplever i hverdagen der gør en forskel.

Det lille smil, samværet med ens nærmeste, bevægelsen og dansen,  alt samme noget der minder os om de sande mennskelige værdier. 

Malthe Brinch & Sandra Sørensen

Break Extravaganza

Specific Kidz

Specific Kidz

Et show der vil slå dig ud af sædet. De forskellige elementer indenfor break bliver leveret i et højt tempo, så hvis man vil opleve alle de fede moves breaking har at byde på, så er det med at holde øjnene åbne.
Breaking er en dans hvor man finder sig selv i form af moves, stil og attitude. Udover at dansen er bygget på musikalitet, er der også en masse akrobatiske bevægelser, som kræver meget teknik at mestre. 

Bird set free

Rebekka Bjerre Danmarks mester hiphop/showdance

Vi husker alle de dage hvor Corona lukkede os inden bag en lukket dør og vi gemte os bag masker. Nu er landet åbnet op og vi kan vi endelige slå vores vinger ud og flyve som en fri fugl. Følelsen af at blive holdt tilbage og være indelukket, et lys tændes og vi kan endelig se frem ad.

Komera Neza Studios

Vi har mange stilarter på programmet, men vores speciale er Afro, Hip Hop og Girly. Hos KNS har  vi også mange gode konkurrence hold der deltager ved alle de anerkendte og internationale hip hop stævner, vi er godt repræsenteret med mange dygtige og passionerede elitedansere. Niveauet er højt og danseglæden er stor. Vi er en stor dansefamilie. I aften kommer 5 af vores dansere og danser for jer ❤

ESAA disco show

Denne trio bestående af Olivia, Kamille og Natalie er alle danmarks mestre, europa mestre og verdensmestrer i disco formation. De er alle 3 optaget på Aarhus Kommunes ESAA samarbejde hvor talentfulde studerende får gode rammer for kunne at kombienere skole med deres sport. Deres dansstil Disco er intensiv Power sammen med dans og spring i et højt beat,  140 b/m, der stiller krav til både styrke, kondi, koordination og smidighed. 

Malagueña.

Charles-Guillaume Schmitt & Elena Salikhova

World Champions Show dance

Iko Iko

Errol og Ami Williamson.Bronze EM 10 dans 2020, 4 x US Champions 

I træningslokalet forbløffes man af parrets utrolige dedikation til dansen. Ami og Errol er utrættelige og giver aldrig op, før de mestrer det mål, de har sat sig for. Parret lever og ånder for dansen, for dem eksisterer intet andet. På dansegulvet møder man et par sprængfyldt med energi. Deres entusiasme stråler ud af dem og tager publikum med på et eventyr, hvor deres opfindsomme koreografi fortæller en spændende historie som tryllebinder og inspirerer. Man glemmer ret og slet tid og sted, og forundres over, at det er muligt, at opretholde et så hæsblæsende tempo. Parret står lige på tærsklen til at vinde de helt store titler, herom hersker der ingen tvivl. 

BEAT FABRIKKEN

Beat Fabrikkens hiphop hold er kendt for at vinde utallige danske mesterskaber samt medaljer ved både EM og VM. Aftenens show fra BEAT FABRIKKEN udføres af vores børnehold SNACK PATROL. Dette hold vandt både DM i 2018 og 2019 og er nu klar igen efter en covid-sæson.