Hermans Danse Galla

11. september 2021 kl 17:30 – 19:00

Hermans, Tivoli Friheden
Dette opvisningsshow vil byde på det bedste indenfor en palette af danse stilarter. Der venter således publikum et festfyrværkeri af en danseoplevelse – et varieret show med alt hvad Aarhus Danser kan byde på indenfor genrene latinamerikanske og standard dans, hip-hop, showdans og break.

Se Galla programmet her. 

Denne del af Aarhus Danser 2021 kan blandt andet være interessant for firmaer, som kunne have lyst til at give sine medarbejdere, kunder eller andre forretningsforbindelser en oplevelse udover det sædvanlige.

Skulle du have lyst til at høre om muligheden for en firmasponsorpakke, som både indeholder VIP pladser, eksponering og samtidig også lidt dejligt mad og drikke til dig og dine gæster, kan du kontakte os på info@aarhusdanser.dk

Annonce fra Aarhus Stiftstidende

COVID-19 info

Arrangør og Hermans tager alle anbefalede forholdsregler, som giver publikum et godt og sikkert besøg til arrangementet. Før hver forestilling/show gøres salen og foyer grundigt ren og desinficeres og der er rigeligt med håndsprit. Desuden har vi reduceret antallet af billetter i salen, så arrangementet kan nydes med sikker afstand mellem publikum.

Forbyg smitte – så vi kan komme tilbage til det, vi kender. Vi håber, at alle hjælper med at begrænse smittespredningen ved at overholde disse enkle regler:

  • Sprit hænder ofte
  • Hold afstand
  • Føler du dig syg, skal du ikke møde op

Tak til vores samarbejdspartnere