Om os


Aarhus Danser er en kulturel dansefestival. Det er først gang det afholdes i år (2021) med ambitioner om at være en årligt tilbagevendende danse begivenhed i Aarhus.

Der skal være plads til alle, og alle slags dansestilarter. Således vil festivallens gæster kunne afprøve en bred vifte de danse stilarter der kulturelt favner bredest muligt.

Aarhus Danser, Kulturel Dansefestival. Kom og oplev dansens mangfoldighed gratis i Tivolig Friheden, Aarhus.
Vores 2 vigtigste hovedmål er:
  • At skabe større forståelse mellem forskellige kulturer igennem dansens mangfoldighed.
  • At forbedre den fysiske og mentale folkesundhed gennem dansen.

Aarhus Danser er arrangeret af foreningen Aarhus Sportsdanserforening som har indgået et tæt samarbejde med Elite Dans Stokkebroe omkring afviklingen af Festivalen.

Idé mand Peter Stokkebroe – sammen med sin hustru Kristina, er Peter indehaver af Elitedans Stokkebroe samt dansestudiet Studie 43 i Risskov. Desuden er parret primær indehaver af danskolen BEATFABRIKKEN/Stokkebroe Dans. Endelig er Peter en af verdens mest estimerede danse instruktører, og har et stort internationalt netværk inden for branchen. Elitedans Stokkebroe vil være eventens afvikler.

Aarhus Danser, eventmanager : Henrik Larsen – Henrik har syv tv-transmitterede Europa- eller Verdensmesterskabsarrangementer på CV’et. Disse arrangementer har givet flere priser og udmærkelser. Herudover har Henrik i en knap 10-årig periode været Sportschef for Danmarks Sportsdanserforbund under Team Danmark, og har tidligere været primus motor i udviklingen af Århus Sportsdanserforening fra en mindre lokal klub til en af de verdens førende. Henrik har også et stort og relevant nationalt- og internationalt netværk.

Tak til vores samarbejdspartnere