Aarhus Danser – Kulturel Dansefestival


Aarhus Danser forvandler Hermans foyer i Tivoli Friheden til en festival, hvor børn og voksne i alle aldre kan opleve dansens mangfoldighed.  “Aarhus Danser” har til formål at aktiverer byens borgere til bevægelse og samvær igennem dansens univers.

Der vil være gratis workshops og opvisninger gennem hele dagen indenfor et bredt program lige fra Breaking og Hiphop til Salsa, Argentinsk Tango og Dancemix, når 1. udgave af “Aarhus Danser” åbner dørene i og omkring Hermans Foyer, Tivoli Friheden, lørdag den 11. September 2021 mellem kl 10:00 – ca kl 18:30.  Det præcise program vil blive oplyst her på siden senest 2 uger før afholdelsen.

Se det endelige program her.

Når du tilmelder dig til Aarhus Danser, skal du vælge hvilken workshop du ønsker at deltage i. Du kan max indløse 4 billetter pr workshop.

Du skal bestille billetter til hver workshop du/I ønsker at deltage i. Man kan også tilmelde sig til Aarhus Danser uden at tilmelde sig en konkret workshop. I så fald kan vi dog ikke (pga Covid 19 begrænsninger) garantere at man kan deltage i de enkelte workshops. Men man vil i så fald altid kunne følge med i aktiviteterne som tilskuer

Kulturel Dansefestival, kom og oplev dansens mangfoldighed gratis i Tivoli Friheden, Aarhus.

COVID-19 info

Arrangør og Hermans tager alle anbefalede forholdsregler, som giver publikum et godt og sikkert besøg til arrangementet. Før hver forestilling/show gøres salen og foyer grundigt ren og desinficeres og der er rigeligt med håndsprit.

Forbyg smitte – så vi kan komme tilbage til det, vi kender. Vi håber, at alle hjælper med at begrænse smittespredningen ved at overholde disse enkle regler:

  • Sprit hænder ofte
  • Hold afstand
  • Føler du dig syg, skal du ikke møde op

Tak til vores samarbejdspartnere