United Break Battle


Information for Breakers in English can be found below.


Aarhus Danser præsenterer med stolthed, United Break Battle 2021. Kom og oplev nogle af europas aller bedste breakere dyste om titlen United Break 2 vs. 2 Champion 2021. Vi forventer deltagelse af breakere fra en række nationer som Sverige, Norge, Tyskland, Holland og selvfølgelig Danmark.

Hvert crew består af 2 breakere, som skiftes til at indtage gulvet i et battle 2 vs. 2 hvorefter dommerne vil vurdere hvilke duo der går videre. Efter de indledende runder, vil der blive tale om knock out runder, hvor de kvalificerede mødes i Battles og vinderne går videre mens taberne er ude.
Til sidst vil to crews stå i finalen og battle om titlen United Break Champion 2 vs.2 2021 samt præmie summen på 1.00 Euro ( 7.500 DKK ) .

En hæsblæsende og underholdende event med deltagelse fra nogle af verdens bedste breakere, og hvor en yderst medlevende vært i den grad forstår at koge op under og engagere publikum.

Und dig selv at opleve denne unikke begivenhed, hvor vi for første gang præsenterer en Break Battle på internationalt niveau i Aarhus. Breaking er efter al sandsynlighed på OL-programmet i Paris i 2024.


For Breakers :

DJ : Nobunaga

MC: Blacc El

Judges : STORM , RENEGADE, RAMONA

Price money : 1000 EURO for the winning team

Schedule :

17:00 Check in and Warm up

18:00 – 19.30 Prelim.

19:30 – 22:30 The finals

Venue : Hermans , Tivoli Friheden, Skovbrynet 5 , 8000 Aarhus C

(Remember to buy an entrance ticket as participants when you have entered below. It is done by the button “Tickets” at the top of the page, only when entrance ticket is bought the entry for the battle is confirmed. )

COVID-19 info

Arrangør og Hermans tager alle anbefalede forholdsregler, som giver publikum et godt og sikkert besøg til arrangementet. Før hver forestilling/show gøres salen og foyer grundigt ren og desinficeres og der er rigeligt med håndsprit.

Forbyg smitte – så vi kan komme tilbage til det, vi kender. Vi håber, at alle hjælper med at begrænse smittespredningen ved at overholde disse enkle regler:

  • Sprit hænder ofte
  • Hold afstand
  • Føler du dig syg, skal du ikke møde op

Tak til vores samarbejdspartnere